SUK:n vetouistelukisa 2022

Sääksjärven Urheilukalastajien järjestämä Kokemäenjoen avoin vetouistelukisa vedetään tänä vuonna lauantaina 3.9. klo 11:00 - 16:00, lähtö Risten Praasulta. Kisa on samalla Kokemäen kaupungin mestaruuskisa.

Kolme parasta ja suurimpien kalojen saajia palkitaan. Osallistumismaksu 25 € / venekunta. Tulokset julkaistaan kisan jälkeen Tulossivulla.

Säännöt

Kisa on viiden kalan kisa, eli punnitukseen saa tuoda vain viisi kalaa per laji (kirjolohia vain 3). Yhtäaikaa voi uistella enintään kuudella vavalla, tuplauistimet ja takilat ovat sallittuja, plaanareita ei saa käyttää.

Alamitat ja kertoimet

Suuria kaloja voi halutessaan myös kuvata ja vapauttaa, jolloin kisamitan päällä otettu kuva esitetään punnituksessa. Kisapisteitä kuvatusta kalasta saa Pahakoski-cupin Vapautusmittataulukon mukaan. Vapautettavia lajeja ovat hauki (vähintään 80 cm), ahven (30 cm), kuha (50 cm) ja toutain (50 cm).

Lähtöpaikalla myös buffetti!


Osallistumismaksu sisältää monivapaluvan kisan ajaksi (kalastonhoitomaksu on oltava maksettuna). Kisan järjestää Sääksjärven Urheilukalastajat, tulospalvelun hoitaa pahakoski.com. Lisätietoja Timo Tuomiselta (0400-732089).