Toiminta

2019 vuosikokous

Yhdistyksen 2019 vuosikokous pidettiin Huittisissa tiistaina 26.3., esillä olivat sääntöjen määräämät asiat. Kokouksen osanotto oli, ehkä viikonpäivän vuoksi, jokseenkin laimeaa, vain edellisen kauden hallituksen jäsenet ja varajäsen osallistuivat kokoukseen.

Kokous päätti kuitenkin, että vanha hallitus jatkaa samassa kokoonpanossa seuraavankin kauden. Toimintasuunnitelma 2019 - 2020 käytiin läpi huolellisesti, ja saatiin siihen joitakin tarkennuksiakin tehtyä. Edellisen kauden toimintakertomus on nähtävillä sivustolla, linkki tämän sivun sivupalkissa.

Pääpiirteissään uusi toimintasuunnitelma sisältää lähes kaikki samat kohdat kuin edellisenkin kauden toimintasuunnitelma. Sivuston julkaisua jatketaan, kisoja järjestetään ja kalojen ja vesistöjen tutkimuksia sekä vesimittauksia jatketaan, ja myös erilaisia kalastuskursseja on luvassa myös tällä kaudella. Uutena toimintaan tuli mukaan erilaisten jäsenhankintatapahtumien järjestäminen. Uusi toimintasuunnitelma julkaistaan kokonaisuudessaan lähiaikoina, kunhan se saadaan muotoiltua julkaisukelpoiseksi.

Erinäisistä syistä johtuen sääntöihin merkityn edellisen hallituksen vastuuvapautta ei voitu kokouksessa käsitellä (mm. kaikki kokouksen osanottajat olivat jäävejä). Toiminnantarkastajan lausunto ja vastuuvapaus käsitelläänkin kesemmällä järjestettävässä ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa. Hallitus tiedottaa tällä sivulla ja sähköpostitse uuden kokouksen järjestämisaikataulusta.