Muutoksia tietosuojakäytäntöön

Sivuston tietosuojakäytäntöä on muutettu vuoden 2020 alussa. Olemassa olevaa tietosuojakäytäntöä on lähinnä tarkennettu, ja siihen on lisätty joitain uusien toimintojen mukanaan tuomia käytäntöjä. Lue lisää.


Tuki Internet Explorerille on päättynyt

Tuki Internet Explorille on päättynyt vuoden 2020 alussa, ja kaikki toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä, mikäli sivustoa selataan Internet Explorerilla.

Aivan yhtäkkiä ei sivusto IE:ssä lakkaa toimimasta, mutta kaikki uudet toiminnot sekä vanhojen toimintojen päivityksetkin alkavat hiljalleen olla IE:n käyttäjien ulottumattomissa, ja näin saattaa osa sisällöstä jäädä IE:ssä näkemättä. Perustoiminnot, kuten sivustolla navigointi, ovat vielä pitkään käytettävissä myös IE:ssä.


Pahakoski ry. löytyy nyt myös Facebookista

Yhdistys on laajentanut tiedotustoimintaansa myös Facebookiin. Käy tutustumassa Pahakoski ry:n aina uunituoreilla Facebook-sivuilla.


Hämeen ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten Loimijoen vesistöalueen padotus- ja juoksutusselvitys -yhteistyöprojekti on tuottanut mielenkiintoisen loppuraportin (PDF, 102 sivua). Raportissa on paljon tietoa Loimijoen säännöstelystä ja sen kehittämisestä.