Vesitiedot

Vesitietojärjestelmä on kesäajassa. Viime talvena tietoja ei kerätty, vanhempia mittaustietoja voi etsiä Sivuvalikon Vesitietoarkistosta.

mittauspaikkakuvapvmkorknäköslämpöpHjohtjäätälisät.

Mittauspaikkaa klikkaamalla pääsee paikan koko kuluvan kauden vesitietoihin. 📷 = kuva viimeisestä mittauksesta, 💾 = vanhempi kuva. Tiedot: Pahakoski ry:n Vesitietotyöryhmä

Virtaama- ja pinnankorkeustiedot toiminta-alueen eri mittauspisteissä.
Mäntyluoto:
FMIOPENDATA

Lisää tietoja klikkaamalla paikan punaista merkkiä. Lisätietoikkunan voi sulkea klikkaamalla sen sisällä. Lisätietoikkunassa T = tunnin ja J = 15 min välein päivittävä mittauspiste, k1 - 6 = 1 - 6 edellisen tunnin keskiarvo, V1 = alin tulva- tai vaararaja, punaiset tai harmaat arvot kertovat, että arvo on kahta tuntia vanhempi. Säätietojen paikan nimi on linkki FMI:n aseman säätietoihin, ilmanpaine on merenpintaan redukoitu paine (paikallinen paine kaavasta Pr - hmp / 8). 24 tunnin graafin alareunassa oleva kellonaika on arvojen viimeisin päivitysaika, musta pystyviiva näyttää vuorokauden vaihtumiskohdan. Kuljetamalla sormea tai hiirtä graafin yli näkee tarkat arvot.

Virtaamia

Pinnankorkeuksia


Vesitietojen karttapohja Maanmittauslaitos CC BY 4.0 lisenssillä. Ajantasaiset säätiedot Ilmatieteenlaitoksen Avoimesta datasta CC BY 4.0 lisenssillä. Tiedot päivitetään aina sivulle tullessa tai sivua päivitettäessä. Tuulitiedot esitetään alkuperäisestä datasta poikkeavalla tavalla. Lähes ajantasaiset virtaama- ja pinnankorkeustiedot tarjoaa Suomen ympäristökeskus. Kokemäenjoen valuma-alueen kaikki tiedot saatavilla ympäristö.fi -sivustolla.

(Vaikka jotkut SYKEn mittausasemat päivittävät arvoja 15 min. välein, tämän sivun tiedot päivitetään kerran tunnissa 15 min. täyden tunnin vaihtumisen jälkeen.)