Vesitiedot

Vesitietojärjestelmä on päivitetty talviaikaan. Viime kesän ja sitä vanhempia mittaustietoja voi etsiä Sivuvalikon Vesitietoarkistosta. Jos jokin ei päivityksen jälkeen tunnu toimivan oikein, päivitä sivu palvelimelta klikkaamalla alatunnisteen Päivitä versio-linkkiä.

mittauspaikkakuvapvmkork. (cm)näkös. (cm)lämpöt. (°C)jäätä (cm)lisät.

Mittauspaikkaa klikkaamalla pääsee paikan koko kuluvan kauden vesitietoihin. 📷 = kuva viimeisestä mittauksesta, 💾 = vanhempi kuva. Tiedot: Pahakoski ry:n Vesitietotyöryhmä

Virtaama- ja pinnankorkeustiedot toiminta-alueen eri mittauspisteissä.

Lisää tietoja klikkaamalla paikan punaista merkkiä. Lisätietoikkunan voi sulkea klikkaamalla sen sisällä. Lisätietoikkunassa T = tunnin ja J = 15 min välein päivittävä mittauspiste, k1 - 6 = 1 - 6 edellisen tunnin keskiarvo, V1 = alin tulva- tai vaararaja, punaiset tai harmaat arvot kertovat, että arvo on kahta tuntia vanhempi.

Virtaamia

Pinnankorkeuksia


Lähes ajantasaiset virtaama- ja pinnankorkeustiedot tarjoaa Suomen ympäristökeskus. Kokemäenjoen valuma-alueen kaikki tiedot saatavilla ympäristö.fi -sivustolla.

(Vaikka jotkut mittausasemat päivittävät arvoja 15 min. välein, tämän sivun tiedot päivitetään kerran tunnissa 15 min. täyden tunnin vaihtumisen jälkeen.)